Priser & Villkor

TakeAwayer

Våra Paket & Priser

Mer information

Har du Frågor?

Ställ gärna dina frågor! Om du är osäkert hur TakeAwayer fungerar är vi glad att svara på dina frågor. Klicka bara på knappen "Kontakta oss". Vi brukar svara inom 1 arbetsdag.


Om du bedriver en annan typ av säljande verksamhet (tex. butik) och är intresserad av en Online beställningslösning som TakeAwayer, hör gärna av dig. Vi hjälper dig gärna.

Act-Now

299 kr*

(Specialerbjudande under Coronakrisen)

*Alla angivna priser är exklusive moms.

Beställ Online

499 kr*

(Normalpris efter Coronakrisens slut)

*Alla angivna priser är exklusive moms.

Regler och Villkor

Våra Regler & Villkor


Under denna utmanande tid för restauranger och andra hem- och små- och mellanstora företag kommer vi att erbjuda en beställningsplattform för avhämtningar av produkter och tjänster för en överkomligt installationsavgift av 499 kr. Därefter gäller våra priser enligt publicerat på sektionen priser & villkor. (Detta erbjudande upphör att gälla till Coronakrisen är slut).

 

Denna nominella avgift gör att vi kan anställa vårt team och fortsätta att erbjuda tjänster till företag och anläggningar som behöver hjälp. Vi INTE debitera nu och kommer INTE att debitera i framtiden någon transaktion eller orderavgift mellan användaren (USER) och deras kunder. Alla finansiella transaktioner görs mellan Användare och deras Kunder. TakeAwayer är inte involverat eller ansvarig för finansiella transaktioner mellan TakeAwayer’s användare och sina kunder.

 

TakeAwayer tillhandahåller den här tjänsten som den är och kräver att klienter fyller i en standardmall- och formulärfält för att säkerställa noggrannheten för önskat innehåll och för att effektivisera tidslinjen för leverans av plattformen. Varje ytterligare utveckling utöver det 20 (tjugo) menyalternativ eller det efterfrågade arbetet som inte erbjuds i mallen, kommer att kräva separat samråd med TakeAwayer som förbehåller sig rätten att acceptera eller avslå sådana förfrågningar.

 

* Alla priser exklusive moms

 

 

V I L L K O R 

 

TakeAwayer-priser, villkor: (Gäller från den 01 april 2020)

Förklaring av användarterminologi:

“Vi” = TakeAwayer (Auxilic & Marx Media)

“User eller användare” = TakeAwayer’s kunder 

“Kunder” = Användare eller användarens kunder

 

Genom att acceptera dessa villkor erkänner jag att TakeAwayer inte kommer att hållas ansvarigt för händelser som inträffar som ett resultat av att använda denna tjänst. TakeAwayer ansvarar inte för betalningsverifiering, åldersverifiering med avseende på alkohollagen eller någon annan juridisk begränsning limitering av onlineinköp. TakeAwayer hålls inte på något sätt ansvarigt för skador och / eller eventuella ersättningar som begärs utöver plattformsavgiften. TakeAwayer’s roll är enbart att tillhandahålla en underlättad beställningsplattform. NOTERA tt USER ansvarar för att alla följer alla gällande laga och reglar och rekommendationer inkl skatteansvar. 

 

Genom att överföra ditt innehåll till TakeAwayer’s online lösning, godkänner du att följa uppförandestandarder nedan och eventuella ytterligare standarder som kan anges på plattformen. Vi förväntar dig ditt samarbete för att upprätthålla våra standarder. Du är ansvarig för allt ditt innehåll. Du samtycker till att ditt innehåll inte kommer att:

 

• vara olaglig, skadlig för vuxna eller minderåriga, kränkande, trakasserande, plågsam, ärekränkande, vulgär, obscen, ond, invasiv på en annan parts sekretess, hatfull och / eller rasistiskt, etniskt och / eller på annat sätt stötande;

• ha ett kommersiellt, politiskt eller religiöst syfte;

• vara falska, vilseledande och / eller inte skrivet i god tro;

• kränker alla patent, varumärken, handelshemligheter, upphovsrätt, integritetsrätt och / eller publicitet och / eller andra äganderättigheter för någon person och / eller enhet;

• vara olaglig och / eller främja olaglig aktivitet;

• innehålla obehörig reklam och / eller begär användare till ett annat företag än de på plattformen; och / eller

• vara avsedd att avbryta, förstöra eller begränsa funktionaliteten eller integriteten för all programvara, hårdvara eller material på plattformen eller andra webbplatser.

 

Genom att frivilligt ange ditt mobilnummer och e-post till TakeAwayer, samtycker du till att TakeAwayer kan kontakta dig, och du samtycker härmed till att få sådan kommunikation för transnationella, operativa eller informationsändamål. Du kan avsluta prenumerationen på att ta emot textmeddelanden från TakeAwayer när som helst.

 

TakeAwayer kan ändra detta avtal från tid till annan och utan föregående meddelande. Om TakeAwayer ​​gör en ändring av detta avtal kommer det att gälla så snart vi publicerar det och den senaste versionen av detta avtal kommer alltid att publiceras under länken "Allmänna villkor" på vår webbplats. Du samtycker till att du kommer att granska detta avtal periodvis. Genom att fortsätta att komma åt och / eller använda plattformen och / eller tjänsterna efter att vi publicerat uppdaterade villkor samtycker du till att vara bunden av de uppdaterade villkoren och om du inte samtycker till de uppdaterade villkoren kommer du att sluta använda plattformen och / eller åtkomst till tjänsterna. Tvister enligt detta avtal regleras av versionen av avtalet som gällde vid tidpunkten för den första händelsen som ledde till tvisten.

 

Du erkänner och samtycker till att din tillgång till och / eller användning av plattformen, tjänsterna, materialen och annat innehåll på plattformen är underlagt alla tillämpliga internationella, federala, statliga och lokala lagar och förordningar. Villkoren och villkoren i detta avtal ska regleras av och tolkas under lagarna i delstaten Kalifornien, utan hänsyn till dess principer om lagkonflikt.

 

Observera också att TakeAwayer verkställer sina immateriella rättigheter till fullo i lagen. Underlåtenhet att få meddelande om en ändring gör inte dessa ändringar ogiltiga. Dessa villkor är alltid tillgängliga att ladda ner eller skriva ut från vår webbplats.

 

Läs mer om vår Integritetspolicy och GDPR här!