ERBJUD DINA KUNDER MÖJLIGHETEN ATT BESTÄLLA MAT FÖR AVHÄMTNING VIA WEBBEN SNABBT OCH ENKELT.

Välkommen till [Din Restaurangs Namn] TakeAwayer

TakeAwayer By Auxilic & MarxMedia

Aktion mot Covid-19

TakeAwayer är ett projekt som föddes nu under Coronakrisen 2020. Som vi alla har märkt har restauranger och butiker snabbt blivit tomma medan efterfrågan är oförändrad. Vi har snabbt flyttat våra resurser för att göra det billigt, snabbt och enkelt för restauranger och butiker, att erbjuda online-beställning för hämtning eller leverans. Du kan snabbt anpassa dig till den nya situationen och hålla ditt företag i drift.

TakeAwayer By Auxilic & MarxMedia

Så fungerar det...

Steg 1

RESTAURANGEN ANGER SINA KONTAKTUPPGIFTER OCH LADDAR UPP SIN MENY VIA DET INTUITIVA BESTÄLLINGSFORMULÄRET. ÄVEN EN BILD PÅ MENYN TAGEN MED EN MOBIL FUNGERAR BRA SOM UNDERLAG.

Steg 2

RESTAURANGENS WEBBESTÄLLNINGSSIDA SKAPAS OCH EN LÄNK SKICKAS FÖR ANVÄNDNING DIREKT PÅ DEN EGNA HEMSIDAN ELLER FÖR DELNING VIA SOCIALA MEDIER SAMT UTSKICK VIA MAIL.

Steg 3

VOILA, RESTAURANGEN ÄR KLAR ATT TA EMOT ONLINE-BESTÄLLNINGAR! BESTÄLLNINGARNA SÄNDS VIA E-MAIL MED UNIKT BESTÄLLNINGSNUMMER OCH DETALJERAD INFORMATION.

Take-Out By Auxilic & MARXMEDIA

Priser

Under denna utmanande tid för restauranger, butiker och andra hem- och småföretag kommer vi att erbjuda en beställnings- och avhämtnings-webbplattform mot en låg schablonavgift. Detta erbjudande löper ut den 1 juni 2020. Denna nominella avgift gör det möjligt för oss att anställa vårt team och fortsätta att erbjuda tjänster till företag och anläggningar som behöver hjälp.


Vi debiterar ingen avgift baserad på omsättning eller antal beställningar  som utförs via vår plattform. TakeAwayer tillhandahåller denna tjänst som den är och kräver att kunderna fyller i standardmallen och formulärfältet för att säkerställa noggrannheten för önskat innehåll och för att effektivisera tidslinjen för leverans av plattformen.


Eventuell ytterligare utveckling utöver de 20 meny- eller produktpost kvantiteter eller det efterfrågade arbetet som inte erbjuds i mallen, kommer att kräva separat samråd med TakeAwayer som förbehåller sig rätten att acceptera eller avslå sådana förfrågningar.

Frågor om TakeAwayer?

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan och en av våra rådgivare kommer att ringa dig tillbaka så snart som möjligt (vanligt inom 1 arbetsdag.

Skicka Meddelande
Sociala Medier

Dela med dina vänner